Giriş Yap Kayıt Ol
Adan Zye Düğün Masrafları - / | Alo Türkiyem - TD Rehber - Türkiye Dünya Rehberi, Şehir ve Sanayi Rehberi


  • Yetkili
    Telefon
    Gsm-1
    Gsm-2
    Adres
    İlçe/İl
    /
    E-Posta
    Facebook
    Twitter
    Instagram
    Youtube
    Web Sitesi
    Etiketler
    Adan Zye Düğün Masrafları

    AÇILIŞ - KAPANIŞ

    12 : 00 - 12 : 00







    0 yorum


    Bu Firma '' defa görüntülendi

    Düğün Bütçesi Nedir?

    ¨Bir düğün ne kadara mal olur?¨ sorusunun cevabı ile düğün öncesi hazırlıklarının toplam rakamı, düğün bütçesini oluşturur. Düğün bütçesi kız isteme, nişan, kına, düğün ve ev hazırlık listesi eklendiğinde en az 50 bin TL’yi bulmaktadır. O nedenle planlamanı sadece düğün gününü değil tüm kalemleri düşünerek yapmanı öneriyorum.

    Evlilik Masrafları Nelerdir?

    Şunu çok iyi bilmelisin ki evlilik masrafları sadece düğünü kapsamaz. Evlilik masrafı, adı üzerinde bu yolda yürümeye karar verdiğin andan itibaren karşına çıkan tüm kalemlerdir. Bunlar arasında evlilik teklifi edeceğin tektaş, düğünün mini provası denen nişan yemeği, ev eşyaları, balayı ve büyük güne dair her ayrıntı vardır. Tüm bu kalemleri nişan, kına ve düğün masrafları olmak üzere 3 ayrı başlıkta toplayabiliriz.

    Söz ve Nişan Masrafları Listesi

    Kız isteme törenine ayrılan bütçe de nişan masrafları arasındadır. Bunun nedeni ise her çiftin hem söz hem de nişan yapmamasından kaynaklanıyor. Bazen ikisi bir arada aynı günde bazense söz isteme günü aile arasında söz kesilip yüzük takılması sonrasında ise büyük kutlamanın yapılacağı bir gün belirlenerek ayrıca nişan yapılması ile gerçekleşiyor. Tabii buna bağlı olarak masraf kalemleri değişiyor.

    Henüz Video Eklenmemiş...

    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.